TIDLIGERE BEDRIFTER

Blandet baggrund. Brandmand, officer og nogle vil endda hævde gentleman. Udsendt som logistiker af FN, Danmark og Dansk Flygtningehjælp. Bachelor i statskundskab. De sidste 15 år arbejdet med salg, service og support i SaaS virksomheder.

NUVÆRENDE ENGAGEMENTER

Arbejder nu med en række forskellige virksomheder alle inden for SaaS. Hjælper på konsulentbasis virksomheder med salg, service og support inklusiv kommunikation til markedet og eksisterende kunder.

E-CONOMIC - CHEF FOR SALG, SERVICE OG SUPPORT

Etablerede e-conomic som den danske pendant til Zappos fsva. service og support. Vækstet e-conomic fra tre cifret kundeantal til 6 cifret kundetal, hele tiden med kultur og skalering for øje. Intet som den forkerte kultur kan vende en virksomhed negativt. Heldigvis kan den rette kultur ligedan vende en virksomhed.

FNs NØDHJÆLPSORGANISATION - LEDER

Officer, udsendt som leder af FNs nødhjælpsorganisation og Dansk Flygtningehjælps indsats i flygtningekrisen på Balkan. Ansvar for daglig nødhjælp til 700.000 flygtninge og internt fordrevne.

ØVRIG BAGGRUND

  • Spejderleder
  • Officer
  • Brandmand
  • BA i statskundskab fra Københavns Universitet

OM MIG

Kim & Kunden ApS ejes og drives af mig, Kim Sneum Madsen. Jeg tilbyder coaching og mentoring i kundeservice for virksomheder.

Jeg ønsker at skabe en bevægelse, som sætter kunden forrest og at få den tilgang forankret i din virksomhed.

Kundeservice skal være sjov, personlig og proaktiv, og ende med kunder, der af egen drift anbefaler din virksomhed.

Læs mere om Kim & Kunden.